Bibliotheek Onze Vogels

Deze online bibliotheek is bedoeld als naslagwerk voor vogelliefhebbers. De uitgaves van OnzeVogels zijn als onderdeel van de NBvV geplaatst. Hierop is het Copyright van de NBvV van kracht. Het is dan ook verboden om deze bibliotheek, of delen er van, op welke wijze dan ook te kopiëren of publiceren.

In deze bibliotheek kunt u handig online artikelen uit Onze Vogels vanaf laatste jaargang raadplegen. Via de index kunt u bijna alle onderwerpen en de daaraan refererende uitgave/jaargang vinden.
De jaargangen vanaf 1968 worden regelmatig bijgewerkt en aangevuld. In de maand mei zal het afgelopen jaargang geplaatst worden. Voornemens zal ook de index aandacht gaan krijgen en worden bijgewerkt tot 1 bestand.


Index 1978 t/m 2000


Index 2001 t/m 2014


Tip!

  • U kunt met het filter in Excel zoeken op alle onderwerpen (en Ctrl + F in de PDF).
  • Om het beeld te vergroten of te verkleinen, doet u met het CTRL indrukken en vasthouden en het plus of min teken in te drukken. Hoe vaker u drukt hoe groter of kleiner en beeld wordt. Als u een muis met een scrolwieltje heeft, kunt u dit ook doen door naar boven of onder te scrollen en tegelijk de CTRL knop ingedrukt te houden.

Veel lees en kijk plezier

*tik op een afbeelding om het betreffende jaargang te openen / lezen