FONIOPADDY

Bestrijd Coccidiose met een Natuurlijk Product !

Door G.J. van Dalum

Via een collegakweker  kwam ik in contact met dit natuurlijke nieuw product ter bestrijding van coccidiose. Hij vertelde mij hierover en melde dat hij er goede resultaten mee had.  De vogels waren coccidiose vrij geworden met het geven van dit zaad. Nieuwsgierig als ik ben moest ik hier natuurlijk meer over weten. Heb me het product laten bezorgen ,en ben ook in bezit gekomen van een folder over dit zaad wat de vogels coccidiose vrij zou maken. Zou de vogel daarna nog bv met opgezette darmen of buik zitten , dan is er duidelijk een vast stelling dat het geen coccidiose maar een andere zwaardere infectie als atoxoplasmose betreft. Ook een voordeel dit zo te weten te komen. Het zou een zaad product zijn uit Uganda waar jaren geleden een onderzoek naar is gedaan, naar graslanden waar steeds ontzettend veel vogels kwamen aan en afvliegen ,zelfs van erg grote afstanden ,allemaal zaadeters. .Men is zich gaan afvragen waarom ,en is een onderzoek begonnen. Uit dit onderzoek kwam naar voren dat alle vogels die daar gevangen werden voor onderzoek, vrij waren van coccidiose.  Latere onderzoeken bracht dit in combinatie van het graszaad wat de vogels daar kwamen eten een veel belovende ontdekking zou later blijken!!.

Wat is nu dit product :

Bijgaand een vertaling uit het schrijven van de door aan mij verstrekte folder. Coccidiose

Is vogelvriend vijand nummer EEN.  Coccidiose geld algemeen als het grootste probleem bij het kweken en verzorgen van kanarievogels en andere zaadeters .Deze hartnekkige ziekte moet men zwaar met medicamenten bestrijden ,maar door de nevenwerking van de medicamenten ,wat daarbij de lever,darmen en nieren erg belast en ook weer wordt ontregeld. Het is daarom dat men na een kuur met medicamenten weer een vitamine kuur moet geven aan je vogels.

Heden is er een mogelijkheid om dit natuurlijk en eenvoudig te bestrijden Dank zij het product ” FONIOPADDY ”

Wat is nu FONIOPADDY ?

Dit is een natuurlijke graszaad die op diverse plantages in Uganda geoogst wordt. Omdat Foniopaddy een natuurlijk product is ,kun je de vogels nooit te veel geven. Het drie jaar durende onderzoek wat daar opvolgde ,gaf verbluffende resultaten op .Bij alle vogels die regelmatig met “FONIOPADDY ” gevoerd werden ,werd geen coccidiose meer vastgesteld,een schitterende ontdekking.

Hoe FONIOPADDY geven ?

Je geeft je vogels twee a drie maal per week 5 a 7 gram ( Snoepbakje ) Foniopaddy. Je geeft dit het beste in een snoepbakje.  Als je het door het zaad mengt zakt het door zijn erg fijne harde korrelig uiterlijk naar de bodem toe ,en krijgen ze niet voldoende binnen,en wordt zodoende verspilt. ( lijkt veel op blauwe maanzaad maar de kleur is donkerbruin ) Het is absoluut geen probleem als je meer geeft dan twee a drie maal per week. Het is een natuurlijk product ,en over voederen is zo onmogelijk

Zolang je ” FONIOPADDY ” blijft verstekken aan je vogels zijn gegarandeerd je vogels coccidiose vrij ,en geeft je vogel zijn natuurlijke gezondheid terug.